Zásady ochrany osobných údajov

Informácia o spracúvaní osobných údajov
V súvislosti so spracovaním Vašich osobných údajov zo strany

DIRNI s.r.o. Peter Dirnberger

. (ďalej len „prevádzkovateľ“) Vám ako osobe, ktorej osobné údaje spracúvame (ďalej len „dotknutá osoba“) týmto poskytujeme informácie podľa článkov 13 a 14 Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.4.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, predovšetkým však Zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Prevádzkovateľ osobných údajov

DIRNI s.r.o. Peter Dirnberger, Železničná 747/4A, 920 01 Hlohovec, IČO: 36763195 IČ DPH: SK 2022364982

Účel spracúvania osobných údajov
Spracovanie osobných údajov z kontaktného formulára

Zoznam osobných údajov
meno a priezvisko, telefónne číslo, elektronická adresa

Doba poskytnutia súhlasu
Vaše osobné údaje budeme uchovávať počas doby spracovania ponuky (dopytu), maximálne však 2 roky

Kategória príjemcov, ktorým môžu byť poskytnuté osobné údaje
Prístup k Vašim osobným údajom má zamestnanec poverený spracovaním cenových ponúk a nakladá s nimi len v rozsahu, ktorý je nevyhnutný na spracovanie ponuky. Osobné údaje nie sú poskytované tretím osobám.

Práva dotknutej osoby
Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním. Ďalej má dotknutá osoba právo na :
– opravu nesprávnych osobných údajov a doplnenie neúplných údajov,
– právo na výmaz osobných údajov,
– právo na obmedzené spracúvanie osobných údajov,
– právo namietať spracúvanie osobných údajov,
– právo na prenosnosť osobných údajov,
– právo na oznamovaciu povinnosť prevádzkovateľa v súvislosti s opravou, vymazaním alebo obmedzením spracúvania osobných údajov.

Tieto práva je možné si uplatniť priamo v spoločnosti DIRNI s.r.o. Peter Dirnberger, prípadne elektronicky na adrese: dirni@stonline.sk